top of page
Den Haag

Ontdek jouw unieke levenspad met Human Design

Leer jezelf kennen en laat het leven met je meewerken!

Ben je op zoek naar een dieper begrip van jezelf en je levensdoel? SoulpowerPM helpt je de kracht van Human Design te omarmen om jouw unieke levenspad te onthullen.

Human Design.png

Waarom Human Design?

Human Design biedt een unieke kijk op het leven, waarbij jouw mogelijkheden en beperkingen al bij je geboorte vastliggen. Het is een revolutionair systeem dat je helpt jouw ware zelf te begrijpen en te leven, met inzichten die gebaseerd zijn op je geboortetijd, -datum en -plaats.

Ontdek waarom jouw Human Design de sleutel is tot zelfontplooiing:

Pascale Melissen Stoel yoga meditatie chakra healing

Waarom via SoulpowerPM met Pascale Melissen?

Pascale Melissen van SoulpowerPM is een specialist in Human Design, met kennis die ze op een toegankelijke manier deelt. 

Haar intuïtieve aanpak onthult verborgen patronen en inspireert tot een authentiek leven. Samen met Pascale groei je niet alleen als individu, maar vind je ook voldoening in je leven door je unieke gaven te benutten. 

"Embrace the power of living your life according to your Human Design"

Ze biedt voortdurende begeleiding op jouw reis naar zelfontdekking, waarbij ze een veilige en ondersteunende omgeving creëert. Kies Pascale als je gids op weg naar zelfrealisatie voor een transformerende ervaring die je leven verandert. Haar aanpak combineert de kracht van Human Design met een vleugje intuïtie van Pascale.

 

Daarbij past ze zich flexibel aan, met soms een vleugje humor en soms een uitdagende confrontatie, altijd gericht op het vinden van de oplossing voor jouw pad volgens jouw Human Design.

Human Design is niet alleen een kaart van wie je bent, maar een kompas naar wie je kunt worden.
 

Met Pascale Melissen als je gids, ontdek je niet alleen jezelf, maar omarm je ook de kracht van je eigen evolutie.

Beach Walkway

Maximaliseer jouw potentieel met een diepgaande verkenning van jouw human design

Ontdek de geheimen van jouw Human Design bodygraph en leer hoe je jouw natuurlijke kwaliteiten optimaal kunt benutten. Pascale zal je door een diepgaande analyse leiden, waarbij ze de tools van Human Design gebruikt om jouw unieke levenspad te verhelderen.

Leer energie beheren, beslissingen nemen en je ware zelf omarmen

Door middel van Human Design zul je leren hoe je jouw energie kunt beheren, de beste beslissingen kunt nemen en jouw ware zelf kunt omarmen. Het resultaat is een leven dat moeiteloos en vervullend aanvoelt, waarin je in harmonie leeft met jezelf en anderen.

De 6 voordelen van Human Design

Natural Beach

1

Begrip van je energie en hoe je die kunt gebruiken

Ontdek onder begeleiding van Pascale Melissen hoe je jouw energie kunt optimaliseren en inzetten voor maximale effectiviteit en voldoening in het leven. Leer de subtiele nuances van jouw energetische blauwdruk begrijpen en pas deze kennis toe om jezelf te empoweren en je doelen te bereiken.

2

Het nemen van beslissingen die in lijn zijn met je ware zelf

Dankzij Pascale's expertise in Human Design, zul je in staat zijn om beslissingen te nemen die volledig in lijn zijn met jouw authentieke zelf. Door haar begeleiding ontwikkel je een dieper begrip van jezelf en kun je keuzes maken die jouw persoonlijke groei en welzijn bevorderen.

3

Inzicht in je levensdoel en natuurlijke kwaliteiten

Met Pascale's begeleiding zul je helderheid krijgen over jouw unieke levensdoel en natuurlijke kwaliteiten. Door jouw Human Design te ontrafelen, ontdek je jouw ware potentieel en krijg je richting in het leven, wat leidt tot vervulling en succes op jouw eigen unieke pad.

4

Verbeterde relaties en interacties met anderen

Dankzij Pascale's inzicht in Human Design, zul je in staat zijn om diepere en meer bevredigende relaties op te bouwen. Je begrijpt beter hoe je met anderen kunt communiceren, empathie kunt tonen en verbindingen kunt verdiepen, waardoor jouw sociale en professionele leven verrijkt wordt.

5

Zelfzorg en welzijn op een dieper niveau

Met Pascale's begeleiding leer je hoe je op een dieper niveau voor jezelf kunt zorgen, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Je ontwikkelt gezonde gewoonten en self-care praktijken die je welzijn en veerkracht versterken, waardoor je in staat bent om met gratie en kracht door het leven te navigeren.

6

Een gevoel van diepe vervulling en levensvreugde

Als gevolg van het begrijpen en leven volgens jouw Human Design, zul je een diepe innerlijke vervulling ervaren en een diep gevoel van vreugde in je leven cultiveren. Door in harmonie te leven met je ware zelf, zul je een gevoel van betekenis en doel ervaren dat elke dag verrijkt.

SoulpowerPM helpt je ontdekken wie je bent, wat jou uniek maakt, en hoe je een leven op jouw voorwaarden kan creëren met behulp van Human Design

Anna

Pascale's begeleiding door mijn Human Design-kaart was verbluffend. Haar diepgaande inzichten en vriendelijke aanpak hielpen me om mezelf op een compleet nieuwe manier te begrijpen. Ik voel me meer in harmonie met mijn ware zelf dan ooit tevoren. Bedankt, Pascale!

David

Ik was aanvankelijk sceptisch over Human Design, maar na een sessie met Pascale ben ik volledig om. Haar kennis en toewijding aan haar vak zijn echt indrukwekkend. Ze heeft me geholpen om mijn levensdoel te zien en heeft me praktische tools gegeven om mijn energie te beheren. Een absolute aanrader!

Sophie

Werken met Pascale was een ware eyeopener. Haar inzichten hebben me geholpen om mijn zelfzorggewoonten te verbeteren en om beter te communiceren met mijn dierbaren. Ik voel me sterker en meer in balans dankzij haar begeleiding. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor haar steun en wijsheid.
Water

Stap voor Stap: Jouw pad naar zelfontdekking met Human Design

Ontdek hoe ik je begeleid op jouw reis van zelfontdekking en groei met behulp van Human Design. Mijn werkwijze is eenvoudig en effectief, beginnend met het verzamelen van essentiële gegevens en vervolgens het bieden van persoonlijk advies tijdens een consultatie. Lees verder om meer te weten te komen over mijn aanpak en hoe we samen jouw pad naar zelfrealisatie kunnen verkennen. 

Mijn werkwijze:

  1. Betaling: Voordat we beginnen, voltooi je eerst de betaling via een tikkie of bankoverschrijving NL41 KNAB 0610 4246 29 ten name van Soulpower PM.

  2. Gegevens verzamelen: Voor Human Design heb ik je naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig. Op basis hiervan maak ik een verslag.

  3. Consultatie: Tijdens een consult van ongeveer 1 uur kun je vragen stellen en bespreken we hoe je de inzichten kunt implementeren.

  4. Locatie: De Human Design-gesprekken kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Hoofddorp of indien gewenst online.

  5. Algemene voorwaarden: Door gebruik te maken mijn diensten ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze omvatten onder meer het vooraf voltooien van de betaling voor consulten. Zie de ´Algemene Voorwaarden´ voor meer informatie.

Praktijk Pascale.jpg

Investeer in jezelf en ontdek de kracht van jouw unieke design!

Maak nu een afspraak!

Ontdek jouw Human Design profiel in een persoonlijke sessie van 1,5 uur, zowel in onze praktijk in Hoofddorp als online beschikbaar. Neem vandaag nog contact op via de onderstaande knop om jouw reis van zelfontdekking te beginnen.

bottom of page